Het 4e Plastic Waste Event – 5 juni 2024

Het Stop Plastic Waste Event wordt georganiseerd door een paar Rotaryclubs in Almere in samenwerking met De Nieuwe Bibliotheek. Tijdens deze avond is wethouder Maaike Veeningen als eregast aanwezig en reikt zij de Stop Plastic Speld uit aan een ondernemer, die actief werkt aan de reductie en eliminatie van plasticgebruik in de regio. De avond belooft inspirerend te worden met inzichten, debat en korte films. De avond wordt afgesloten met een informele borrel, waarbij er nog ruimte is om na te praten en contacten te leggen.

Tijdens de vorige editie van het Stop Plastic Waste Event werden vijf organisaties, die zich bezig houden met plastic reductie en duurzaamheid in het bijzonder, op het podium geplaatst. Uit de vijf genomineerde organisaties werd het Flevoziekenhuis gekozen, gezien hun drastische maatregelingen in de reductie van medische plastics. Zij ontvingen hiervoor de publieksprijs in de vorm van de 2e StopPlasticWaste speld.

Op 5 juni 2024 vindt de volgende uitreiking van de publieksprijs plaats. De 3e SPW-speld  wordt dan uitgereikt aan een nog te nomineren organisatie. Dit kan een start-up zijn of een maatschappelijk betrokken ondernemer of een ondernemer met een innovatief product met een groot maatschappelijke impact. 

5 juni 2024
Inloop: 15.30, start programma: 18:00 uur

Adres:
De Nieuwe Bibliotheek
Stadhuisplein 101
1315 XC Almere

Meld je hier aan:

Naam(Vereist)
Typ hier je mobiele telefoonnummer

 

Save-Plastic-House

Het Stop Plastic Waste Event wordt georganiseerd door:

Het Stop Plastic Waste Event wordt mede mogelijk gemaakt door De Nieuwe Bibliotheek Almere.

Contact:
info@stopplasticwaste.org